Project Details

Harmonious Blend of Nature and Design: The rooftop design at DHA Quetta Society Gate draws inspiration from organic shapes and forms found in nature, creating a harmonious blend of architecture and natural elements that evoke a sense of tranquility and serenity.
Sustainable and Eco-Friendly: The design incorporates sustainable and eco-friendly materials, such as reclaimed wood, natural stones, and greenery, to create a sustainable and environmentally-conscious roof top space for residents to enjoy while sitting and eating food.
Biophilic Design Approach: The design embraces a biophilic design approach, incorporating natural elements such as living walls, water features, and natural lighting to enhance the connection between residents and nature, promoting well-being and relaxation.
Seamless Integration with Surrounding Landscape: The organic roof top design seamlessly integrates with the surrounding landscape of DHA Quetta Society Gate, creating a cohesive and immersive experience that blends the built environment with the natural environment, providing residents with a unique and rejuvenating space to unwind and connect with nature.